Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Köszöntünk a Diáktanya világában.

Aki nem ismerne minket annak röviden néhány szó rólunk. Az üzlet közel 20 éve, egész pontosan 1998-ban nyitott, és azzal robbant be a köztudatba, hogy a városban egyedüliként az átlag feletti méretű ételeket készítünk, ezek után az első és máig egyedüli 0-24 órás nyitva tartást vezettük be, amelynek sok fiatal örült, hiszen éjszaka, ha buliból jöttek mentek, akkor volt lehetőség egy ínycsiklandó hamburgerre.

Üzletünk választékában rengeteg étel megtalálható, ami minden ízlést kielégít. A választékaink között megtalálható több mint 20 féle Óriás Hamburger Hot-Dogok, Pizzák, Meleg és Hideg szendvicsek, Gyros, Tortilla, Gyros tál, Sültes tálak, többféle menüválaszték, és sokféle kávéspecialitás. És ezek mellé egyedi szószok és öntetek, melyek még pezsdítőbbé teszik ételeinket.

Ami minket jellemez:

  • Óriási, Dunaújváros legnagyobb hamburgerei
  • Egyedi, ízletes ízvilág
  • Nagyon kedves felszolgálók
  • VIdámság

Bízunk abban, hogy lelkiismeretes munkánkkal és finom ételeinkkel elnyerjük bizalmad, és a visszatérsz hozzánk egy újabb ínycsiklandó falatra!

Jó étvágyat kívánunk ételeinkhez!
Üdvözlettel a Diáktanya személyzete